FAGET PLAY PÅ EFTERSKOLEN PLAY

I faget PLAY får du indblik i dine kammeraters interesser – og så får du en på opleveren.

Som elev på Efterskolen PLAY har du faget PLAY en gang om ugen – det er nemlig en vigtig del af efterskolens DNA.

PLAY-fag er en udvidelse af efterskolens linjefag, og det har til formål at give dig indsigt i og forståelse for de andre elevers linjefag og interesser. Du får du et kig ind i den verden, dine kammerater brænder for og fordyber sig i; på den måde fungerer PLAY-faget som et bindeled til de elever, der har valgt et andet linjefag end dig.

I skoleårets begyndelse kommer du rundt og prøver de andre linjefag af, og derefter vælger du det, du har mest lyst til at have på dit skema. I faget PLAY kan du ikke vælge dit eget linjefag, men der er omvalg 1-2 gange i løbet af året, så du får mulighed for rigtigt at udvide din horisont og prøve dig selv af.

Faget PLAY er et valg mellem:

• Boldspil – håndbold, fodbold, basketball og volleyball.
  • Dans – Contemporary Dance, ballet, jazz, improvisationsdans.
  • Design & Konstruktion – udfærdigelse af plakater, konstruktion af figurer, udvikling af tegnefærdigheder og design af legeoplevelser.
  • Musik – guitar, trommer, blæseinstrumenter, slagtøj og samspil.
  • Slagboldspil – badminton, padel, bordtennis, skumtennis og tennis.

Dit undervisningsforløb er planlagt på forhånd, men der vil som altid være plads til, at du kan lege med og videreudvikle både dine egne evner og faget.

Kontakt Efterskolen PLAY
Mail: kontor@efterskolenplay.dk