Play badminton

Badminton på Efterskolen Play er for dig, der er nysgerrig og ambitiøs med din sport.

efterskolens badmintonlinje

Er du turneringsaktiv badmintonspiller? Er du vant til at træne intensivt? Og har du lyst til at være i et miljø, hvor der er fokus på din udvikling og på at tilrettelægge træningen i fællesskab med dine trænere? Så er vores badmintonlinje noget for dig.

EFTERSKOLENS BADMINTONLINJE


Er du turneringsaktiv badmintonspiller? Er du vant til at træne intensivt? Og har du lyst til at være i et miljø, hvor der er fokus på din udvikling og på at tilrettelægge træningen i fællesskab med dine trænere? Så er vores badmintonlinje noget for dig.

Badminton pige på efterskolen PLAY

Første hold
– sommeren 2023

Et år på vores badmintonlinje giver dig mulighed for at blive en del af et unikt fællesskab, hvor ansvar for hinanden og begejstringen i at opnå noget sammen vil være i højsædet.

Efterskolen PLAY er det helt rigtige sted at udvikle dit badmintontalent, hvis du er indstillet på at tage ansvar for din egen udvikling i tæt samarbejde med linjens trænere. Det er nemlig ved fælles indsats, du kommer tættest på at opfylde dine mål.

Vi møder dig, hvor du er, og træningen bliver tilrettelagt, så dine ønsker og behov bliver mødt. Der vil være plads og tid til, at du kan eksperimentere med nye elementer i spillet og fordybe dig i detaljer, der på sigt kan give dig et forspring.

Træningen på badmintonlinjen

Der vil være fire morgentræninger a 105 minutter samt to fysiske pas med fokus på hurtighed, styrke og bevægelighed. Både hal- og styrketræning vil foregå i splinternye omgivelser, der ligger i forbindelse med efterskolen.

Vi arbejder med seks-ugers planer, der sikrer, at der er en rød tråd i træningen gennem hele skoleåret. Træningen vil fokusere på disse grundelementer:

  • Teknik
  • Taktik
  • Fysik
  • Mental styrke

Kampe

Du kommer til at deltage i interne efterskoleturneringer og BD’s U17-holdturnering, således at vi sammen kan evaluere dine fremskridt. Ved at analysere dine kampe finder vi ud af, hvilke områder din træning skal fokusere ekstra på.

Ansvarlig for badmintonlinjen:
Steen Thomsen

Steen er 46 år og har omkring 30 års erfaring som badmintontræner på alle niveauer – fra de yngste begyndere til U-landsholdsspillere og ligaspillere i seniorrækkerne.
 
Steen er uddannet skolelærer og har arbejdet som lærer i ti år. De seneste seks år har han fungeret som professionel træner for ungdom og senior i Kolding BK og de sidste tre år også i Odense BK. To klubber, der passer godt til Steens værdisæt på grund af den store indsats, de gør for talentudvikling og for at udvikle hele mennesker i eliteidrætten.
 
Han er desuden tilknyttet elitetræningscenteret i Odense og har i en del år beskæftiget sig med Badminton Danmarks ungdomselitegrupper. I øjeblikket er han ansat som U15-landstræner i Badminton Danmark.

Udlandstur på badmintonlinjen

Vi har en årlig udlandstur, hvor du vil møde andre badmintonkulturer og opleve træning på en ny måde. Du vil også få mulighed for at lære fra dig med udgangspunkt i den træning, vi gennemfører på efterskolen og i den unikke danske badmintonkultur.

Ønsker du at høre mere om vores badmintonefterskole i Jylland?

Kontakt forstander JP Nielsen
Mail: forstander@efterskolenplay.dk
Tlf: 22 90 22 38