MODERNE FACILITETER

Efterskolen PLAY har alle de faciliteter, som en moderne og ambitiøs efterskole skal have.

Efterskolen PLAY er en helt ny efterskole med indbydende faciliteter, der inviterer til at udforske, lege og leve sammen.

På Efterskolen PLAY er alle vores lokaler gennemrestaurerede og nyindrettede forud for modtagelsen af vores første elevhold i sommeren 2023.

På Efterskolen PLAY skal vi både lære og leve. Det betyder, at vores faciliteter skal kunne rumme både kreativ, inspirerende og motiverende undervisning, men også alt det ved siden af undervisningen, nemlig fritiden, fællesskabet og alle vores forskelligheder. Både undervisningen og pladsen til at dyrke fællesskabet i fritiden er vigtigt, og derfor blev der forud for og undervejs i restaureringen lagt mange tanker i, hvordan vi kunne skabe de bedste faciliteter for livet på Efterskolen PLAY.

Faciliteterne på Efterskolen PLAY inviterer til fællesskab og samvær, kreativitet og leg. Du vil opleve, at der altid er noget nyt at gå på opdagelse i, og at der er et utal af muligheder for, at du kan udtrykke dig og samskabe noget med dine kammerater.

Linjefagslokaler – Mulighedernes land
Vores linjefagslokaler er indrettet med respekt for din passion og dine ambitioner, indenfor det du brænder for. Det betyder blandt andet, at vi har

  • Mixerrum, lydstudier og øvelokaler til musik
  • PLAY Labs til design og konstruktion
  • To nyopførte dansestudier
  • Nyopført hal med tilskuerpladser
  • Nyt styrketræningsrum

Linjefagslokalerne bruges naturligvis i linjetimerne, men dørene står altid åbne, så du også i fritiden kan bruge alle vores spændende faciliteter. Du kan fortsætte fordybelsen fra linjetimerne, eller du kan sammen med dine venner gå på opdagelse i de andre linjefagslokaler.

Faglokaler
Vi har indrettet vores faglokaler – dansk, matematik, engelsk og verdensborger – så der er plads til en legende, sjov og motiverende tilgang til undervisning. Læring behøver ikke at være kedeligt, og det har vi øje for på PLAY – her vil du opleve at gå i skole på en helt ny og anderledes måde.

At bo på Efterskolen PLAY
På Efterskolen PLAY kommer du selvfølgelig til at bo med dine kammerater. I bor i lejligheder med plads til fire eller seks personer. Hver lejlighed har to eller tre forholdsvis store værelser, og sammen deler I badeværelser og en fælles gang.

På Efterskolen PLAY er fællesarealerne en vigtig del af det at bo sammen – her har vi skabt rammerne for, at små og store fællesskaber kan udfolde sig. På fællesarealerne kan vi hygge os og slappe af, men vi kan også være kreative, samskabe og lege.

Vi har på Efterskolen PLAY tre større fællesrum og flere mindre hyggekroge. Derudover har vi LEGO Masters-faciliteter, hjemmebiograf i vores samlingssted Fællesskabet og et større lounge-område med mulighed for fordybelse, leg og socialt samvær.

I midten af skolen har vi en atriumgård med plads til både små og store fællesskaber, og så har vi et større udeområde med blandt andet en stor sandkasse til beach volley og andre aktiviteter, en scene, bålpladser og shelters.

Værelserne, fællesrum, spisesal, uderum osv. er ligesom resten af efterskolen gennemrestaureret og nyindrettet.

Kontakt Efterskolen PLAY
Mail: kontor@efterskolenplay.dk
Tlf: 60 40 04 60

HVAD FÅR DIN PULS OP?

Læs om linjerne på PLAY her