Mød ildsjælene på Efterskolen PLAY: Flemming

Flemming Kjærsgaard er pedel på PLAY, og han er en af dem, der kender skolen allerbedst. Han har nemlig en baggrund som teknisk serviceleder hos Erhvervsgymnasiet Grindsted – som lå lige her, hvor vi er ved at opbygge PLAY. Derudover er han uddannet tømrer og har det praktiske og tekniske ansvar for skolens drift.

I øjeblikket befinder Flemming sig oftest på PLAYs byggeplads og har rygende travlt med at gøre skolen klar til det første elevhold – lige om lidt 👇🏼

”Jeg har valgt at være en del af efterskolen PLAY, fordi jeg er vild med hele ideen om den legende og eksperimenterende tilgang til læring. Hele PLAY-universet er jo sindssygt interessant, idet vi kan præge og udvikle de unge mennesker i den rigtige retning, bl.a. inden for bæredygtighed.

Jeg er selv meget miljøbevidst og tænker meget på miljøet i hverdagen. Hvis jeg kan være med til at præge de unge mennesker til at indtænke bæredygtighed i hverdagen her på skolen, men også når de engang forlader skolen, vil det være meget værdifuldt for mig. Jeg er altid frisk på at dele ud af mine fif og tricks og vil gerne klæde de unge mennesker på, til når de engang skal stå på egne ben. Jeg hjælper også gerne med de små praktiske “gør-det-selv”-ting, nu hvor eleverne jo også skal indrette deres værelser som de første elever her på PLAY. 

Det er vigtigt for mig at værdsætte de små ting i livet og finde ro og glæde i det, jeg gør. Derudover er jeg et ægte naturmenneske og er ret vild med dyr. Det vil eleverne ret hurtigt opdage, og jeg deler gerne ud af min viden om dette. 

Afslutningsvis vil jeg understrege, hvor enormt spændende jeg synes, PLAY-universet er. Jeg er sindssygt stolt af, at jeg har fået muligheden for at være med til at sætte mit præg på en helt ny efterskole. Jeg glæder mig til at de første elever kommer til sommer – og til at være med til at skabe det næste eventyr på de unges vej!”