Mød ildsjælene på Efterskolen PLAY: JP Nielsen

Vores forstander JP Nielsen er uddannet fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og har siden da helliget sig efterskolelivet og idrætsverdenen. Han har været på BGI i Bjerre, senest som leder af skolens Sportsakademi. Nu er han i fuld gang med at gøre Efterskolen PLAY til virkelighed 👇🏼

“Jeg kunne slet ikke lade være med at søge stillingen som forstander på Efterskolen PLAY, da hørte om visioner og mål. Det er en gave at starte en ny efterskole op fra begyndelsen, hvor jeg kan præge fysiske rammer, værdier og indhold, pædagogisk retning og DNA!

På PLAY kan jeg bidrage med 22 års efterskoleerfaring samt ledererfaring fra en innovativ og nytænkende efterskole. Og så har jeg en baggrund i sportens verden – både som aktiv udøver på divisionsplan, chef- og talenttræner på øverste niveau, samt som ungdomskonsulent, kursusinstruktør og sportschef.

Vigtigst er, at jeg har et stort efterskolehjerte med fokus på de unge menneskers trivsel, åbenhed, respekt, ærlighed og tillid – og så vil jeg tage den ”svære samtale”. Jeg er desuden meget aktiv, livsglad, engageret og målrettet – både som leder eller som privatperson.

Jeg tror på, mennesker trives bedst og udvikler sig mest, når glæden og legen fylder hverdagen, hvor man møder hinanden i øjenhøjde og med ligeværdighed, uanset hvem man er. DERFOR vil jeg være med til at skabe Danmarks bedste efterskole, hvor unge mennesker kan kombinere interesser, uddannelse, dannelse og det sociale efterskoleliv i en ramme med fordybelse i interesser, udbredelse af verdensborgerbegrebet og ”det hele menneske i centrum”, hvor ”Legende tilgang” er omdrejningspunktet.

PLAY er et fantastisk koncept, som efterskoleverden har manglet.”

Læs mere om Efterskolen PLAYs filosofi lige her.