NYHED: PLAY får sit helt eget LEGO® Masters-univers

Byggeriet er snart færdigt på Efterskolen PLAY, og vi glæder os til at åbne dørene til august. 

Faktisk har vi netop lagt sidste hånd på et inspirerende LEGO Masters-univers med et LEGO Lab og et klodskammer. Med 2.6 millioner klodser, fordelt på mere end 3.000 enheder, er det tilsvarende det LEGO Masters, vi kender fra TV. LEGO Masters-universet er blot et af mange eksempler på, hvordan vi her på PLAY arbejder med Playful Learning og kreativitet:

”Vi er megastolte af, at vi på vores efterskole kan præsentere så inspirerende og kreative rum til de unge mennesker. Vi kommer til at bruge det i undervisningen, men eleverne kan selvfølgelig også bruge rummene i deres frie tid – når de vil koble af, arbejde med hænderne og være kreative.

På Efterskolen PLAY har vi en legende tilgang. Vi tror på, at eleverne gennem aktiv deltagelse, eksperimenter og begejstring opnår en nysgerrighed, der øger motivationen og dermed fremmer læring,” siger JP Nielsen, forstander på PLAY.

Den legende tilgang
På Efterskolen PLAY er undervisningen båret af skolens filosofi om Playful Learning. Her får eleverne mulighed for at arbejde tværfagligt og projektorienteret, og fordybe sig i dét, de interesserer sig for.

Ud over de gængse boglige fag har vi også verdensborgerskab på skemaet. Her får eleverne mulighed for at få indblik i den verden, vi lever i og erfare, hvordan de kan bidrage og gøre en forskel for andre – både lokalt og globalt.