Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Anna

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af PLAY’s ildsjæle er Anna Damgaard Guldbrand, som er assistent og multitaskende blæksprutte. Hun har nu haft sin daglige gang på efterskolen i 14 dage og glæder sig til at sætte sit præg på skolen.

Læs med her og lær Anna lidt bedre at kende:

”Det er helt vildt spændende at være med til opstarten af PLAY. Jeg synes, vi udfører vigtigt arbejde her, fordi vi sammen skaber et godt sted til vores alles unge mennesker. Personligt har jeg selv arbejdet på efterskole tidligere og har en baggrund i psykologi, så jeg brænder virkelig for de unge. De fortjener, at vi gør os umage for dem og tager dem alvorligt, og det gør vi på PLAY, hvor vi skaber de bedste rammer for deres efterskoleår.

PLAY har en dejlig tilgang til både læring og hvordan man helt generelt møder og behandler andre mennesker. Her er alle vigtige, uanset hvilken rolle de har i fællesskabet. Skolen arbejder oprigtigt med ligeværd, og det kan jeg vildt godt lide.

Jeg har allerede fået et fantastisk indtryk af skolen og føler mig heldig, hver gang jeg åbner døren og går ind på Efterskolen PLAY. På PLAY er der passionerede mennesker, som brænder for skolen, og det er fedt at være en del af. Jeg elsker at kunne indgå i samtaler og diskussioner om, hvordan skolen skal gribe tingene an og på den måde være med til at forme skolen.