Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Brian

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af dem er Brian Munk Hansen, som netop er ansat som efterskolelærer og underviser på Musik-linjen.

Læs med her og lær Brian lidt bedre at kende:

”Lige fra første gang jeg så et opslag om PLAY på Facebook, har jeg været helt solgt og drømt om at arbejde på skolen. Jeg deler fuldt ud skolens tilgang til undervisning og unge mennesker, så det at få lov til at være med til at udtænke, hvordan skolen skal fungere, er bare et enormt plus, som jeg ser en ære i at være en del af.

Min tilgang til (unge) mennesker bygger i høj grad på et ligeværdighedsprincip og det at skabe en tryg relation, hvor der er plads til alle. Jeg har en god evne til at se, hvad der sker i grupper, mellem elever og i samarbejdet med lærerne. Det er vigtigt for mig at gå MED eleverne og ikke bestemme over dem – selvfølgelig inden for bestemte rammer.

Det er vigtigt for mig, at eleverne udvikler sig individuelt sideløbende med fællesskabet. F.eks. når man sætter den enkelte elevs musikalske niveau ind i en sammenspilssituation, hvor der arbejdes på et fælles udtryk. Jeg har stor personlig erfaring fra det professionelle musikmiljø og har også tidligere arbejdet som efterskolelærer. Det betyder, at jeg kan give eleverne en god forståelse af, hvilke mekanismer og roller, der er i spil i sammenspillet. Min store musikteoretiske kunnen og erfaring med musikproduktion vil virkelig komme i spil!

Når jeg underviser i de boglige fag, er jeg god til at bryde undervisningen ned i forståelige elementer, så eleverne rent faktisk forstår, det de laver – og ikke blot handler på autopilot.

Generelt glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med arbejdet på PLAY. At møde de unge mennesker og arbejdet med det, som jeg synes er det fedeste i verden; musik, læring og de unge mennesker. Jeg glæder mig til at se Efterskolen PLAY vokse ud af hænderne på os, at begå ”fejl” og lære af dem, rette til og prøve igen.”