Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Kirsten

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af dem er Kirsten Helbo, som netop er ansat som efterskolelærer og medansvarlig for udviklingen af skolens tilgang til Playful Learning.

Læs med her og lær Kirsten lidt bedre at kende:

”Jeg er så heldig at få lov til at være med til at starte Efterskolen PLAY sammen med nogle dygtige og passionerede kolleger. Jeg er vild med, at så mange forskellige mennesker sammen skal sætte deres præg på efterskolen. Allermest er jeg vild med Playful Learning, og jeg glæder mig til at fylde min, mine kollegers og elevernes hverdag med alle mulige finurlige måder at lære på.

Jeg kommer med en masse godt humør, gåpåmod og ikke mindst en masse erfaring med undervisning på mange måder. Jeg elsker at lege med og inddrage eleverne i undervisningen. For mig er det vigtigt, at det er meningsfuldt og sjovt at lære. Jeg har været lærer i mange år og kommer med en ro og en tro på, at alle kan bidrage med noget godt.  

Jeg glæder mig allermest til at møde alle de unge mennesker og til at lære dem at kende.”