Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Louise

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af dem er Louise Jochumsen, som netop er ansat som efterskolelærer og underviser på Håndbold-linjen.

Læs med her og lær Louise lidt bedre at kende:

”Det er helt unikt at være med til at sætte et præg på en efterskole helt fra start. Og dét glæder jeg mig til at være en del af! Jeg glæder mig sådan til at være med til at forme den skole, der skal udvikle en masse gode, unge mennesker.

Allerede nu kan man mærke en helt særlig stemning omkring skolen; alle er vigtige og ansvarlige for, at fællesskabet skal lykkedes. På PLAY løfter man i flok, så alle får glæde af det. Det er allerede en af de skolens store styrker!

Den legende tilgang på PLAY er virkelig noget, der ligger mit hjerte nær. At eksperimentere og udforske sig gennem læring ser jeg som et udgangspunkt til det videre liv. Og særligt efterskoleverdenen er noget, jeg altid har set mig selv i. Fordi det er her, unge mennesker går igennem en stor proces, oplever sejrer og nederlag – og det er her, jeg som lærer kan styrke dem i deres videre færd i livet. Jeg har også selv gået på sportsefterskole, så jeg har på egen krop mærket, hvordan det år har påvirket mig. Jeg kan derfor sætte mig ind i de unge menneskers situation.

Jeg bliver færdiguddannet lærer til sommer, og håndboldmæssigt har jeg selv spillet, siden jeg var helt lille. Jeg har 6-7 års trænererfaring, hvor jeg primært har trænet u15 og u17 1. divisions piger. Det, jeg særligt brænder for, er det relationelle mellem mennesker. Noget, jeg kan få lov til at dyrke på PLAY.

Jeg glæder mig meget til at være en del af de passionerede mennesker, der omringer PLAY. Der er sådan en god atmosfære her, og man kan mærke optimismen. Nu skal vi bare i gang!”