Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Malene

Fra den 1. marts starter Malene Kramer på PLAY. Malene bliver den første person, du kommer til at møde, når du ringer til PLAY eller besøger skolen. Hun er skolens administrative medarbejder, og hendes kontorplads er på mange måder efterskolens knudepunkt, hvor alle veje går forbi – og hun glæder sig til at møde alle de kommende elever!

Læs, hvorfor Malene har valgt at blive en del af Efterskolen PLAY lige her:

”Jeg er en af de lokale. Faktisk er jeg født og opvokset i Grindsted; jeg bor her, og jeg har min familie her. Derfor blev jeg interesseret med det samme, jeg hørte om PLAY. Jeg drømte om at blive en del af en lokal skole og et lokalt projekt og sætte mit præg på en skole, der er ved at starte op. Jeg blev helt høj, da jeg senere fik en rundvisning – det bliver simpelthen så fedt! Det er et stort projekt, og man kan se og mærke, at det er startet af ildsjæle.

På PLAY kommer jeg til at arbejde med alt det administrative. Jeg har masser af erfaring fra skoleverdenen, men jeg glæder mig til at komme endnu tættere på eleverne. Det er dem, jeg brænder for. Jeg synes, det er fantastisk at opleve alle de her unge mennesker og møde dem akkurat, som de er. Faktisk elsker jeg at arbejde med mennesker, og jeg vil gerne være en, de unge lærer at kende og som hjælper dem med hvad end, de har brug for.

Min store styrke ligger i kommunikation. I at møde andre mennesker og give dem en god oplevelse og skabe tryghed. Det er også noget af det, jeg glæder mig til at viderebringe til PLAY.”