Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Maria

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af dem er Maria Engholm Simonsen, som netop er ansat som efterskolelærer og underviser på Contemporary Dance-linjen.

Læs med her og lær Maria lidt bedre at kende:

”Jeg har valgt at være med i opstarten af PLAY, fordi jeg ikke kunne lade være! Det er simpelthen drømmeprojektet for mig, da jeg kan forene mine uddannelser som danser og lærer – og derudover være med til at præge en efterskole helt fra starten. Og så tiltrak verdensborger-profilen mig enormt meget, da jeg har et stort fokus på global dannelse i min undervisning og en stor interesse i kulturmøder og fremmedsprog, bl.a. fra at have været bosat i henholdsvis London og Berlin og ellers rejst en del rundt i verden og mødt mange spændende mennesker.

På PLAY kan jeg bidrage med min kreativitet og positive tilgang til tingene. Derfor glæder jeg mig specielt til, at vi skal skabe tingene sammen gennem Playful Learning! Jeg elsker kreative processer og glæder mig til at være i dem med eleverne og mine kollegaer.

Inden for Contemporary Dance er mine største kompetencer flowteknikker, floorwork, improvisation, koreografiske processer og dansehistorie. Derudover er jeg restorativ yogalærer og bruger dette både i Contemporary Dance og som en selvstændig yogapraksis. Ellers er en af mine største kompetencer, at jeg er fremmedsprogslærer i tysk og engelsk og har en stor interesse i kultur og samfund. 

Jeg glæder mig helt klart mest til at eleverne flytter ind, og vi skal skabe Efterskolen PLAY sammen! Det er netop det legende fællesskab, der er kendetegnende for Efterskolen PLAY’s DNA.”