Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Rikke Thorø Jakobsen

På PLAY står oplevelserne i kø. Eleverne kan glæde sig til at møde engagerede og dedikerede ildsjæle, der danner rammen om deres efterskoleår. Én af dem er Rikke Thorø Jakobsen, som netop er ansat som efterskolelærer og medansvarlig for udviklingen af skolens tilgang til Playful Learning.

Læs med her og lær Rikke lidt bedre at kende:

”Det er jo en helt enestående mulighed at få lov til at være en del af Efterskolen PLAY og de første år af opbygningen af en efterskole, der endnu ikke har et ’plejer’, men hvor jeg som ansat får lov til at sætte mit aftryk i alle mulige hjørner af en efterskolehverdag. Jeg tror stærkt på filosofien om en legende tilgang som grundsten for udviklingen af unge mennesker, fordi vi her skal arbejde med, at engagement, aktiv deltagelse og følelsen af mening skal gå op i en højere enhed.

Jeg har selv erfaring med Playful Learning fra mit nuværende job, og jeg ønsker, at samskabelse med eleverne skal have en central plads i vores fælles hverdag for på den måde at få undervisningen til at give mening for eleverne.

Jeg har mange ideer og er kreativ i forhold til udviklingen af undervisningen, så den giver plads til, at eleverne selv skal være undersøgende og aktive. Uanset hvilket fag det gælder, er målet med undervisningen at åbne døre for elever, så de får adgang til verden, men også så deres egen livsverden bliver større. Lys i øjnene på elever er noget af det bedste, jeg ved.

Jeg glæder mig allermest til, at elever og ansatte på Efterskolen PLAY bliver en del af hinandens hverdag – at eleverne flytter ind, og de fantastiske rammer begynder at summe af liv.”