Velkommen til en ny ildsjæl på Efterskolen PLAY: Rolf

Inden længe starter Rolf Ravn som fysisk træner og fysioterapeut på PLAY. Rolf bliver ansvarlig for at varetage den fysiske træning af eleverne, så de er i stand til at dyrke deres yndlingssport og fyre den af i håndboldhallen, med badmintonketcheren eller på dansegulvet – helt uden skader.

Læs, hvorfor Rolf har valgt at blive en del af Efterskolen PLAY lige her:

”Jeg har mange års erfaring med at arbejde med unge mennesker og dygtiggøre dem inden for deres idrætter. Jeg har et stort fokus på at integrere fysioterapien i den daglige træning, da det er i styrkelokalet, på halgulvet og i dansesalen at træningsbelastning og -intensiteten skal doseres og justeres, så elevernes risiko for skade og smerte minimeres mest muligt.

Jeg har valgt at være en del af Efterskolen PLAY, da jeg tror på, at det med at danne eleverne til at tænke og handle aktivt, åbent og ansvarsfuldt med udgangspunkt i en legende tilgang, er en gave at give unge mennesker med sig ind i deres voksenliv.  

Jeg glæder mig til at møde alle de nye elever og bidrage, med det jeg kan, til at de får et uforglemmeligt efterskoleophold på Efterskolen PLAY.”