Mød ildsjælene på Efterskolen PLAY: Mira

Mira Lightwood underviser på danselinjen, og hun har ikke mindre end tyve års erfaring som professionelt udøvende danser, koreograf og underviser. Hun er uddannet inden for både fysioterapi, eliteidræt og sportspsykologi, og så er hun involveret i flere store danseprojekter, konkurrencer, festivaler m.m.

Mira er en kvinde med mange jern i ilden. Og nu har hun altså kastet sig over udviklingen af Efterskolen PLAY – læs hvorfor her 👇🏼

”Der er 3 helt klare grunde til hvorfor jeg sagde ja til at være en del af PLAY:

1: Der har manglet en efterskole for de elever som “vil mere” med Contemporary dans.

2: Jeg er vild med den legende tilgang, som er den bedste tilgang til læring! Med et miljø, hvor nysgerrighed og et åbent, kreativt mindset arbejder sammen med dedikation og stræben!

3: Jeg er stor tilhænger af fokus på miljøet omkring talentet/danseren, og hvordan vi kan sikre at miljøet bedst muligt støtter hans/hende udvikling!

Jeg vil bidrage med min dybe passion og stærke faglighed for at støtte individet og gruppen i at kunne udvikle sig bedste muligt. Og så er min personlige nysgerrighed funderet i struktur og rammer. Når rammen er sat, giver det trygheden til, at kreativiteten og udviklingen kan ske!

Jeg arbejder med danseren ud fra et holistisk syn. Ud over alle kompetencerne, jeg har fra mit eget liv som danser, bruger jeg fysioterapi til at sikre, at danserne får mest muligt ud af deres tekniktræning, og så bruger jeg min kandidatuddannelse og coachtilgang til at arbejde med, at danserne tør give sig 100 % og arbejde i dybden med deres udtryk og kreativitet i et trygt miljø.”

Læs mere om Contemporary Dance på Efterskolen PLAY her.