NYE HÅNDBOLDDRØMME KAN BEGYNDE HER

Danmark er en stor håndboldnation, og mange unge drømmer om at blive de næste, der skal kæmpe om medaljer ved internationale mesterskaber på klub- og landsholdsniveau. Efterskolen PLAY er fra starten designet til at være en vigtig del af talentudviklingsmiljøet i Danmark, således at endnu flere unge talenter kan få det rigtige skub fremad.

Jacob fra Håndboldlinjen på Efterskolen PLAY

Håndboldlinjen vil blive ledet af Jacob Pedersen, tidligere professionel håndboldspiller i KIF København og SønderJyske. Jacob er uddannet cand.scient. i konkurrence- og eliteidræt og fungerer i dag som træner for Grindsteds 1. divisions herrer og som talenttræner for drenge i Dansk Håndbold Forbund.

– At have en kapacitet som Jacob til at lede håndboldlinjen er det bedste, der kunne ske for os, siger Flemming Pedersen, bestyrelsesformand for efterskolen. – Han har selv spillet på højt niveau, er en erfaren træner og har samtidig en stærk uddannelsesmæssig baggrund, der gør ham til den helt rigtige til at give unge talenter et fantastisk håndbold år hos os.

Læs mere om håndbold på Efterskolen PLAY her.